FUNGSI

• Menyelaras kemudahan/fasiliti sukan untuk kegunaan warga UPSI dan orang awam.
  • Mengurus peralatan sukan untuk kegunaan pelajar dan kakitangan.
  • Menguruskan proses tempahan kemudahan/peralatan sukan oleh pelajar, kakitangan dan orang awam mengikut prosedur yang ditetapkan.
  • Menerima dan membuat laporan/aduan kerosakan kemudahan/fasiliti sukan kepada Jabatan Pengurusan Pembangunan & Harta Benda.
  • Menyelaras penggunaan kemudahan sukan untuk latihan atlet pelajar/kakitangan UPSI.
  • Mengurus dan melaksanakan proses penyelenggaraan kemudahan/fasiliti serta peralatan sukan secara berkala.

GALLERY